Segon partit i segona victòria del Bàsquet Girona a LEB Plata que en la seva estrena a Fontajau ha superat amb solvència el Menorca (86-65) en un partit on els balears, especialment a la segona meitat, no ha pogut seguir el ritme ràpid que Nil Angelats, màxim anotador del partit amb 14 punts, i Sergi Costa imprimien al joc gironí. El domini local, i els punts de Berry i Cizmic prop de cistella, han acabat de segellar la segona victòria del Bàsquet Girona després de la de divendres a Alacant.

El Menorca ha començat el partit buscant Robert Pack, un dels màxims anotadors de la categoria la temporada passada amb el Zornotza, però el Girona Bàsquet ha controlat bé el nord-americà i ha estat més fort a dins la zona on els pivots visitants (Matalí, Orfila, Poyatos) han tingut poc protagonisme en un partit en que els de Quim Costa han obert ofert forat en el marcador quan han pogut córrer més. En el segon quart els gironins han arribat a tenir punts de diferència, 33-25 després d'un bàsquet de Cizmic, un avantatge que han mantingut fins al descans (36-28).

A la tornada dels vestidors, el Bàsquet Girona ha fet la primera gran estrebada del partit i, en poc menys de quatre minuts, el tècnic visitant ja hagut de demanar temps mort veient-se quinze punts a sota en el marcador (50-35). Els punts de White han mantingut viu el Menorca, però, els locals, amb Quim Costa rotant el seu cinc en pista molt per mantenir la intensitat, han manat sempre en el marcador fins que, a quatre minuts per al final, un bàsquet del base gironí ha deixat la diferència amb 17 punts (74-57). Massa per al Menorca que ja no ha tingut arguments per reaccionar. Al final, 21 punts de diferència (86-65).