L'Olot visitarà diumenge al migdia l'Atlètic Balears amb l'objectiu de donar continuïtat a la golejada inflingida al Badalona el cap de setmana passat al Municipal (4-0). Els de Raúl Garrido arriben a aquest partit amb el gran regust de boca que va deixar la primera victòria com a locals aquesta temporada. «Sempre és millor treballar després d'una victòria, però ja vam analitzar les coses positives i negatives del darrer partit i, des de dimecres, tenim el cap al partit contra l'Atlètic Balears», assegura Raúl Garrido.

El tècnic valencià té clar que el duel de diumenge a Palma no tindrà res a veure amb el triomf contra el Badalona. Primer, perquè no hi ha dos partits iguals i, després, perquè les dimensions de Son Malferit no tenen res a veure amb les del Municipal. L'Atlètic Balears disputa els seus partits a Son Malferit, un estadi petit amb un camp de dimensions molt reduïdes. Garrido assegura que aquest fet afecta la seva manera de plantejar el partit. «És un camp de gespa artificial i això pot condicionar la nostra manera de jugar. No podem competir de la mateixa manera a tots els camps i contra tots els rivals. El camp és petit i canviarem detalls de la nostra manera de jugar per obtenir un benefici».

Actualment, l'equip balear es troba just a l'equador de la taula classificatòria amb 9 punts, dos menys que els garrotxins. Els de Manix Mandiola porten tres jornades consecutives sense perdre (2 empats i una victòria) després d'un mal inici de lliga, i buscaran seguir amb la bona dinàmica. «És un club molt gran. Té molts recursos econòmics, molta afició i molt bones infraestructures. Hi ha jugadors molt bons, malgrat que no han tingut bons resultats les dues últimes temporades, però tenen plantilla per estar a dalt a la classificació», destacava Garrido sobre el rival de diumenge.

Per al partit és baixa segura Jose Martínez, que arrossega molèsties des de fa dues setmanes, mentre que Marc Cosme, que encara no ha pogut entrar a cap convocatòria aquest curs, és dubte i encara no se sap del tot segur si viatjarà amb l'equip. L'equip viatjarà demà a la tarda a Palma.

El duel contra el Balears suposarà el retorn del porter Xavi Ginard a Palma per enfrontar-se al que va ser el seu equip durant tres temporades (2011-14). El porter d'Artà va disputar un play-off d'ascens a Segona A amb el conjunt illenc. També es veuran les cares, en el seu cas per primera vegada, Carles Mas i Marc Rovirola. Formats tots al Banyoles, van créixer junts al planter del Girona, on van arribar a tenir protagonisme (32 partits) i van coincidir al primer equip. Des que van separar els seus camins el 2015, no s'han enfrontat mai. Mas va jugar al Gavà abans d'arribar a l'Olot, mentre que Rovirola ha passat per Llagostera -sense debutar-, Fuenlabrada i Albacete abans d'incorporar-se al mercat d'hivern passat a l'Atlètic Balears. Rovirola també es trobarà amb Jordi Masó, format també als planters del Banyoles i el Girona, amb un pas per al Barça, contra el qual, però, ja es va enfrontar quan jugava al Llagostera ara fa unes temporades.