El Bordils ha perdut en la visita al Palma del Río. Ha sigut un partit amb dues cares molt diferents. En la primera part l'equip de Sergi Catarain ha sorprès el seu rival de sortida i ha arribat a tenir rendes de tres gols a favor (1-4 als sis minuts, i 7-10 als 21). Al final ha acabat perdent 28-25.

En el tram final, però, els locals han reaccionat i han aconseguit anar al descans guanyant d'un (13-12).

La represa ha arrencat amb un intercanvi de cops i els gironins han arribat a empatar a 14 amb un gol de Palahí. A partir d'aleshores els locals han pres la davantera i ja no l'han abandonat. El Palma del Río ha arribat a tenir 5 gols de renda (22-17) i, malgrat que el Bordils sempre ha estat dins del partit, arribant a posar-se a dos (22-20), ha sigut impossible tornar a capgirar el marcador.

El proper partit dels de Sergi Catarain serà aquest dimecres, al Blanc-i-Verd. Torna la Copa del Rei amb la visita del Puente Genil, de l'Asobal, després que el Bordils superés la primera ronda davant del Barça B. El partit es jugarà a partir de 2/4 de 9 del vespre.