El derbi gironí d'OK Lliga entre Girona i Lloret va acabar amb un empat a tres gols. Un punt que no agrada a cap dels dos equips, que continuen amb una victòria després dels quatre partits de competició.

Els visitants es van avançar al marcador amb un gol de Farré a 5 minuts per arribar al descans. Tres minuts abans, Palau havia fallat un penal a favor del Girona que els hagués avançat al marcador.

Qui no va fallar la pena màxima cinc minuts després de començar el segon temps va ser Torner, que igualava el partit, i Palazón, quatre minuts més tard, capgirava el partit a favor dels gironins.

Un avantatge que va durar un minut i setze segons, el temps que va tardar Patau a tornar a igualar el matx a dos gols quan faltava un quart per al final.

Els de Ramon Benito es tornarien a avançar amb un gol de Garcia a 12 minuts per al final, però Lluís Grau, quan faltaven 5 minuts, va anotar el 3-3 definitiu.

L´empat deixa el Girona i el Lloret a meitat de la classificació. Els gironins sumen 4 punts, mentre que els lloretencs en tenen 5 i encadenen tres jornades sense conèixer la derrota.