Una victòria que té «un valor molt important». Així definia Carles Ribot el partit d'ahir contra el Martorell. I és que tot i acabar guanyant 72-68, el Quart va patir. I molt. Els gironins van començar estant de pega i els va costar enganxar-se al partit. No va ser fins l'últim tram del primer parcial que van despertar. Tot i això, els faltava encert de cara a la cistella. Per aquest motiu, Ribot va optar perquè els seus treballessin bé la defensa per tal de dominar el partit des del darrere. A poc a poc, l'aposta del tècnic va aportar resultats i al tercer parcial tot va millorar. «Una vegada per davant, ja no ho hem deixat estar. Ha sigut un partit molt dur davant d'un rival que té un equipàs», deia. En els darrers dies, el Quart ha recuperat jugadors importants.