Els equips d'emergència han trobat insconscient però amb constants vitals l'exciclista professional holandès Steven de Jongh després que la seva dona denunciés la seva desaparició aquest migdia en no retornar del seu entrenament per les Gavarres. Una ambulància l'ha traslladat a un centre mèdic després de localitzar-lo a pocs quilòmetres de distància del lloc on se li havia perdut la pista a la carretera de la Ganga (GI-660).

Els Mossos d'Esquadra amb l'ajuda d'un helicòpter dels Bombers i la unitat canina el buscaven des de primera hora de la tarda l'actual director del Trek nord-americà, de 44 anys, que no havia tornat després de sortir amb bici aquest matí per les Gavarres. De Jongh havia marxat de Calonge a quarts d'onze del matí i, al voltant de les tres de la tarda, la seva dona ha denunciat la seva desaparició a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Bisbal i ho ha fet públic a través de les xarxes socials.

Steven de Jongh ha aparegut viu, encara que inconscient, i ha estat traslladat a un centre hospitalari mentre s'investiguen les causes de la seva desaparició i, sobretot, si ha tingut a veure amb un atropellament o si ha patit una caiguda a causa de les pluges caigudes durant tot el dia que han provocat diverses incidències a la província.

De Jongh, que estava passant uns dies amb la seva família a Calonge, es va retirar del ciclisme professional l'any 2009 per integrar-se a l'estructura de l'Sky. Posteriorment, De Jongh va canviar l'Sky pel Trek nord-americà, on per exemple va dirigir el madrileny Alberto Contador, on encara continua ara treballant.