El CEB Girona està de dol per la sobtada mort, als 53 anys, del seu cofundador i tresorer Toni Cedacers. Cedacers havia participat diumenge a la tarda a la festa de presentació de tots els equips del CEB Girona al pavelló Ramon Sitjà, però a la nit, un cop a casa, es va sentir indisposat i va ser traslladat d'urgència a l'hospital Josep Trueta, on va morir per causes que s'estan analitzant. El president del club, Edu Alonso, assegurava ahir que la pèrdua de Cedacers és «irreparable» i va explicar que «era una persona que ho havia donat tot per al club i el bàsquet».

Alonso i Cedacers van impulsar el CEB Girona el 2012 agafant la part d'escoleta d'un Sant Josep amb molts problemes econòmics. Tots dos es coneixien de tenir fills jugant al club. «D'entrada, només vam agafar fins a infantil, però la temporada següent, quan el Sant Josep va desaparèixer, vam fer-nos amb la resta d'equips base», recordava el president del CEB Girona. Molts clubs de bàsquet gironins van transmetre el seu condol a travès de missatges a les xarxes socials. També ho ha fet l'exjugador del CB Girona Andy Panko, que tenia una relació molt especial amb Cedacers i la seva família, en particular amb el seu fill Nil, que l'havia conegut amb només 4 anys d'edat jugant a Fontajau.

Els responsables del CEB Girona van decidir anul·lar tots els entrenaments dels equips del club d'ahir i avui en senyal de dol.