El Barcelona ha guanyat en el Camp Nou al Sevilla, al que ha pres el lideratge de LaLiga Santander, però ha perdut a l'argentí Lionel Messi, que en el minut 16 s'ha lesionat el colze dret.

El davanter argentí estarà tres setmanes de baixa, després de trencar-se el radi del braç dret, segons han informat els serveis mèdics del club blaugrana.

El conjunt local ha encarrilat el duel a l'inici de la primera part, amb gols de Philippe Coutinho (min. 2) i Messi (min. 12), poc abans que l'argentí fos substituït.

A la represa, amb el Sevilla arriscant en atac, l'uruguaià Luis Suárez, de penal en el minut 68, ha deixat el partit vist per sentència.

En un darrer quart d'hora boig, el marcador l'ha tancat Sarabia (min. 78), Rakitic (min. 88) i Muriel (min. 91).

Fitxa tècnica

FC Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, Rakitic, Arthur (Sergi Roberto, min.66); Messi (Dembélé, min. 26), Suárez (Munir, min. 81) i Dembélé.

Sevilla: Vaclík; Navas, Kjaer (Mercado, min. 55), Carriço, Sergi Gómez, Arana, Banega, Vázquez (Roque Mesa, min.69), Sarabia; Ben Yedder i André Silva (Muriel, min.78).

Gols: 1 - 0, min. 2, Coutinho; 2 - 0, min.12, Messi; 3 - 0, min. 63, Luis Suárez (penal); 3 - 1, min.79, Sarabia; 4 - 1, min. 88, Rakitic; 4 - 2, min. 91, Muriel.

Àrbitre: Martínez Munuera (C. Valencià). Ha amonestat a Vaclík (min. 62) per part del Sevilla.

Estadi: Camp Nou, 88.712 espectadors.