El Bàsquet Girona va trencar la ratxa inicial de tres victòries seguides i va perdre per primer cop a LEB Plata. Ho va fer davant l´Hospitalet (69-75), un equip que ha guanyat els dos partits que ha jugat fora aquesta temporada.

El primer parcial va ser pel conjunt visitant, més encertat en el tir. Amb 4-4 al marcador, el Vic va fer un parcial de 0-9 per agafar avantatge. Només Cizmic, amb 9 punts -va acabar amb 28- contestava les cistelles rivals, però la rèplica visitant era bona. Els de Quim Costa, menys encertats en el tir, van aconseguir retallar a vuit punts la diferència abans del final del primer quart gràcies a un 2+1 d´Alzamora (17-25).

En el segon quart, el Girona va sortir més endollat i després de tres minuts i mig, Sergi Costa capgirava el marcador (26-25). El parcial gironí era d´11-0, però els visitants van trencar la ratxa gironina i contestaven amb un 0-9 que tornava a posar per davant els locals amb una diferència de 9 punts quan faltaven 4 minuts per acabar el quart (28-37). Una diferència que els gironins només aconseguien retallar a vuit punts abans del descans (35-43).

El tercer parcial tampoc va començar bé pels interessos gironins. Un parcial de 2-12 (37-55) en quatre minuts i mig posava les coses molt coll amunt pels interessos dels de Quim Costa.

El Bàsquet Girona buscava la reacció, però no la trobava. No va ser fins a l´últim parcial que es van viure els millors moments dels gironins, encoratjats pel públic de Fontajau. Un parcial d´11-2 (57-62), amb tres triples, deixava el marcador més ajustat.

Però va ser un miratge, perquè els de Quim Costa van continuar imprecisos i fallant, i els rivals, més còmodes, van aconseguir mantenir l´avantatge per concloure amb sis punts per davant (69-75) i trencar la ratxa gironina.