El Sant Pere Pescador va encaixar ahir la segona derrota consecutiva en un matx molt igualat que no es va decidir fins als últims minuts. Les noies de Joan Pont van deixar escapar dos punts davant el Pardinyes de Lleida.

Les empordaneses es van trobar un equip molt defensiu, que cometia pocs errors i molt encertat en les poques ocasions que va provocar. La primera part va destacar per les escasses arribades d'un i altre equip. Quan ja entraven al descans, però, les visitants van marcar el primer. Durant la segona part, la portera del Pardinyes, que es trobava massa avançada, va veure com Sílvia feia un espectacular gol des de 50 metres. L'empat va donar forces a les gironines, que van apretar amb més intensitat. I no va ser fins als darrers minuts, quan el partit es va decantar per les lleidetanes, que, aprofitant una sortida de pilota en el moment en què les locals més atacaven, van marcar el definitiu 1-2. La setmana que ve el Sant Pere visitarà el Saragossa, ara mateix tercer a la classificació.