El títol de lliga del 2015 va donar l'oportunitat a l'Spar Citylift Girona d'estrenar-se en la competició europea jugant l'Eurolliga de la temporada següent que va portar equips com Ekaterinburg, Praga, Orenburg o Bourges a Fontajau. Les gironines varen caure en la fase de grups, però van viure moments especials com el duel anotador entre Chelsea Gray i Diana Taurasi en un Uni - Ekaterinburg a Fontajau; la victòria contra el Praga de Marta Xargay, llavors vigent campió europeu, o contra el Castors Braine amb 7 triples de Noe Jordana.

Aquella primera experiència ha tingut continuïtat en les dues temporades posteriors en les quals l'Uni, ja amb Èric Surís a la banqueta, ha aconseguit arribar als quarts de final i a les semifinals de l'Eurocup caient davant Agu Spor i Galatasaray respectivament.

Demà, l'Spar Citylift Girona comença la seva quarta temporada consecutiva a Europa, tercera a l'Eurocup, rebent el Gernika a Fontajau. «Sempre és especial jugar a Europa i més, en aquest cas, amb el primer partit a casa contra un rival molt potent, com el Gernika, que està molt rodat després de fer una pretemporada llarga perquè tenia la prèvia de l'Eurocup en la que van guanyar amb contundència a un bon rival com era el Namur belga», ha explicat avui Surís sobre l'estrena en una Eurocup on les gironines, a més del Gernika, competiran amb el Gyor hongarès i l'Uniao Sportiva de Madeira a la primera fase.