L'entrenador del Reial Madrid, Julen Lopetegui, va voler deixar ben clar ahir que no està de cap manera «abatut» malgrat la seva delicada situació a la banqueta després d'acumular cinc partits sense guanyar, amb quatre derrotes, i que no pensa «en res més» que en la visita d'avui (21.00 hores) a la Lliga de Campions del Viktoria Plzen. Va avisar també que té «gravat a foc l'ADN» del club de no rendir-se i va insistir que encara hi ha temps «per revertir la situació».

«El que jo sento és que tenim un partit que ens il·lusiona molt i que l'estem preparant amb la màxima ambició i la màxima energia, més que mai. No penso en res més que en el partit davant el Viktoria, que és prou atractiu i requereix la màxima energia dels seus jugadors i tècnic», va expressar Lopetegui. Tracta de veure «amb normalitat» tot el que s'està dient sobre el seu futur i se centra en el seu treball, que és «l'únic» que està sota el seu «control». «Si preteneu trobar-vos un entrenador abatut, no mireu cap aquí. Al contrari, estic amb la màxima ambició i il·lusió, pensant en fer un bon partit», afegia.

«No em feu supòsits», va demanar als periodistes presents a la sala de premsa davant la insistència del seu futur. «Puc confirmar que soc aquí vestit i, si és així, és perquè seré l'entrenador durant el dia d'avui i també demà. Estem centrats en el present, és el nostre ofici i responsabilitat», va recalcar el guipuscoà preguntat sobre si podria assegurar que estaria al Camp Nou aquest diumenge. «No estic pendent del que esteu dient. Si ho estigués, segurament no estaria ni assegut aquí i no seria entrenador, i menys del Reial Madrid». Els blancs, que van perdre contra el CSKA en l'última jornada, s'enfrontaran avui al Viktoria Plzen, un equip que tanca el grup G amb només un punt.