El Reial Madrid es va retrobar amb la victòria cinc partits després davant el modest Viktoria Plzen (2-1) en la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, un partit que dona vida a Julen Lopetegui fins al clàssic, però que el manté penjant d'un final després dels dubtes que una vegada més va oferir el seu equip.

I això que la nit va començar bé per als blancs gràcies a un gol de Benzema, que va connectar a la perfecció una centrada de Lucas Vázquez, improvisat al lateral dret. L'1-0 va despertar l'equip de Pavel Vrba i anestesiar a un Madrid el joc del qual va mancar de finalització. Bones intencions, però males execucions. El gol de Benzema va alliberar al Viktoria Plzen, més còmode amb el marcador en contra que amb la incertesa del 0-0, i aviat va començar a generar les seves ocasions. La primera d'elles la va signar Limbersky, que va tirar alt en bona posició, i la segona va tenir com a protagonista a Hrosovsky, que va errar sol al segon pal una rematada que hagués fet esclatar al madridisme.

Res va canviar en la segona meitat, que va repetir el mateix guió gràcies a un matiner gol de Marcelo. Als deu minuts, el brasiler va fer la paret amb el debutant Fede Valverde i va picar per sobre de Hruska. El gol va fer saltar a Lopetegui, que va estrènyer els seus punys amb força, conscient d'haver guanyat una vida malgrat que quedés molt partit. El 2-0 donava una tranquil·litat que no va acabar sent el que la mateixa paraula significa.

Tret d'una fuetada de Bale que va marxar fora, la productivitat dels blancs va baixar de sobte. Es va estirar el Viktoria Plzen, que va reduir distàncies mitjançant Hrosovsky. Patiment, nervis i fins i tot algun xiulet, però el marcador ja no es va moure. Lopetegui salvava el coll. Caldrà veure per quant de temps.