L'Espanyol visita el Valladolid (21.00, Gol TV) al José Zorrilla amb el lideratge al cap, ja que si guanya aquest vespre dormirà com el primer classificat de la categoria, encara que no es refia de l'amfitrió, també en una gran dinàmica de joc i resultats. Una victòria dels de Sergio els permetria dormir colíders, amb els mateixos 18 punts que té el Barça. Els catalans, amb un empat, serien colíders, igualats als blaugranes.

Els futbolistes de Rubi no pateixen de mal d'altura i treballen amb ambició per mantenir aquesta línia. L'única novetat en la convocatòria és la del migcampista Álex López. A més, Sergi Darder ja està disponible, després de ser baixa d'última hora contra l'Osca a causa d'una gastroenteritis.

El balanç en les últimes cinc visites de l'Espanyol al José Zorrilla és favorable al Valladolid amb dues victòries i tres empats. L'últim triomf blanc i blau va ser en la campanya 2001-02. El duel enfrontarà dos tècnics, amics, que han dirigit els dos conjunts en diferents etapes de la seva carrera.

Oscar Plano i Joaquín, ja recuperats de les seves lesions, són les novetats del Reial Valladolid.