L'Hospitalet ja havia derrotat el Bàsquet Girona a la Lliga Catalana i, dissabte passat, els barcelonins van tornar a derrotar l'equip de Quim Costa acabant amb la condició d'invicte dels gironins en una LEB Plata en què havien aconseguit la victòria en les tres primeres jornades de lliga.

«La prioritat és recuperar la línia que dissabte passat no vam tenir, sobretot en la primera part; fer-ho ens donarà més possibilitats de victòria», explicava ahir Quim Costa sobre el partit d'aquesta tarda a Morón, prop de Sevilla, on el Bàsquet Girona s'enfrontarà a l'Aceitunas Fragata Morón (18.00) en la seva primera oportunitat de refer-se de la seva primera ensopegada de la temporada. L'ara jugador del Girona, el croat Leo Cizmic, va jugar al Morón ara fa dues temporades cedit pel Betis d'ACB.

Experimentat a la categoria, quarta temporada consecutiva a LEB Plata, el Morón arriba al partit amb dues victòries i dues derrotes però amb el fort aval d'haver guanyat la setmana passada a la pista del Múrcia, un dels candidats a lluitar per pujar. El base José Antonio Marco és la peça clau d'un equip que, des que competeix a Plata, ha tret molt bons resultats a la seva pista, molt petita i amb força ambient.

Aquesta temporada, però, hi van perdre en la primera jornada contra l'Azuqueca i no va anar gens sobrats per guanyar el Vic (71-69). En la victòria de la setmana passada a Múrcia, José Antonio Marco va ser determinant per als andalusos amb 17 punts (un sol tir fallat) i 5 rebots per acabar amb un 30 de valoració.

«Ens trobarem una pista petita, amb molt d'ambient i sensació de pressió. Hem d'estar atents a la comunicació entre nosaltres i a les situacions plantejades per entendre'ns», apuntava ahir Costa que la setmana passada, en la derrota contra l'Hospitalet a Fontajau, no va poder comptar amb l'aler David Cuéllar de qui el club gironí no ha fet públic si podrà jugar avui a terres andaluses.