Jugar dos partits per setmana no és fàcil amb una plantilla de només vuit professionals, però l'Spar Citylift Girona continua sense fallar a la Lliga i avui ha superat el repte de la visita d'un Al-Qázeres que no ha tirat la tovallola fins al final (73-60) gràcies a la capacitat anotadora de la paraguaiana Paola Ferrari.

Tot això, la màxima anotadora del partit ha estat Keisha Hampton amb 24 punts que ha brillat en atac en un partit que l'Uni ha trencat en el segon quart gràcies a la seva bona defensa.

Les extremenyes només han pogut fer dos punts en els primers cinc minuts del tercer quart, un bàsquet molt forçat de Paola Ferrar, i això ha servit a l'Uni per agafar 14 punts d'avantatge en el marcador (40-34).

Un avantatge que, encara que les visitants han aconseguit rebaixar-lo fins als set punts en un moment del tercer quart, ha acabat sent la base en la qual l'Uni ha fomentat la seva quarta victòria en quatre jornades de lliga.