Sumar sempre és bo, i més lluny de casa. L'Olot ahir va rebre el premi de l'empat en la seva visita a El Clariano (0-0), on va disputar un partit molt treballat davant l'Ontinyent. Els homes de Raúl Garrido van sortir molt ben plantats des de l'inici per crear perill a l'àrea dels valencians amb un joc molt directe, que podria haver estat compensat amb un gol perquè, d'ocasions, no els en van faltar. Aconseguint mantenir a ratlla al seu rival, els olotins van frustrar-los totes les oportunitats. Sobretot, gràcies a Ginard que va tallar les accions locals amb grans intervencions. A banda de trencar la mala dinàmica de dues derrotes consecutives, l'Olot ahir també va poder celebrar el debut de Marc Cosme a la lliga. El davanter va tornar a jugar després de recuperar-se d'una lesió que l'ha tingut tres mesos apartat dels terrenys de joc. «Han estat mesos molt durs, estic molt content de tornar. M'he tret un pes de sobre perquè tenia moltes ganes de jugar i de competir. Avui hem deixat bones sensacions i hem tingut ocasions per posar-nos davant», deia el futbolista.

Garrido va mantenir l'aposta pel juvenil Lluís Aspar en l'onze titular i el resultat no va decebre. «El míster ens va donar unes consignes i les hem aplicat bé», deia el juvenil. Els olotins van sortir molt ben plantats i, veient que la cosa estava molt igualada, van optar per insistir en les jugades de pilota aturada. El porter Craviotto se les va empescar per arribar a posar la mà sota del travesser i evitar que entrés una falta directa d'Hèctor Simón. Va seguir-lo Nierga. Després de dos córners seguits, va rematar de volea topant amb un defensa local que la va refusar. Volien posar contra les cordes a l'Ontinyent, i per poc ho aconsegueixen. Jaume Pol també va crear perill a la porteria rival, amb l'únic impediment de Craviotto i la manca d'encert. El gol es resistia.

A la represa, l'Olot va continuar igual de connectat al partit; mostrant-se molt competitiu. Més ràpid que ningú, Marc Mas va avançar metres per plantar-se sol davant de Craviotto, però el porter va endevinar-li les intencions quan era l'últim obstacle. I, com no, l'Ontinyent també va dir-hi la seva. Ginard va atrapar en dos temps un xut des de fora de l'àrea de Fuster. I també un altre de Soler amb una gran estirada. A mesura que avançaven els minuts, els valencians feien més pressió per obrir la llauna, mentre que els de Garrido es mostraven més ferms per recuperar bones sensacions assegurant l'empat.