Un gol de cap de Lenglet al minut 90 va donar ahir al Barça més premi del que es mereixia en l'anada dels setzens de final de la Copa. En un partit gris dels d'Ernesto Valverde, entre rotacions i falta d'actitud del vigent campió, la Cultural Leonesa va estar a punt d'indigestar-se al líder de Primera, que venia d'exhibir-se contra el Reial Madrid.

Els catalans van marxar amb un gol d'avantatge aprofitant un dels dos remats a porta que van fer en tot el partit. Al final, fins i tot Denis Suárez, gairebé inèdit durant la nit, va tenir el 0-2 davant d'un rival de Segona B que va perdonar a un Barça sense titulars, sense saber associar-se.

La rotació no li va anar gens bé al Barça. Un onze de novetats que no va saber trobar-se per generar perill en tota la primera part. Ni un xut a porta, van fer, mentre Valverde mostrava la seva disconformitat amb el que veia des de la banqueta. A més, els visitants perdien Samper a la mitja hora per una nova lesió muscular.

Sense tensió ni compenetració entre línies, el despropòsit culer va seguir en augment a la segona part, mentre als locals els faltava rematada per sorprendre Cillesen, i això que van tenir el gol en un còrner olímpic que va trobar el pal i Saúl va forçar una aturada de Cillessen. Al minut 90, Lenglet, que havia entrat a la segona part, feia una rematada precisa per batre Palatsí i resoldre una mala nit.