Primera derrota en la lliga d'un Spar Citylift Girona que després del llarg viatge d'aquesta setmana a Les Açores, on dimecres va derrotar l'Uniao Sportiva a l'Eurocup, no ha tingut suficient energia per plantar cara al Cadí La Seu i ha perdut la seva condició d'invicte a Lliga Femenina-1.

Les pirinenques han estat molt més encertades que un Uni que, a diferència de tots els partits d'aquesta temporada tant en Lliga com en competició europea, no ha pogut imposar el seu talent.

A la segona meitat, en els moments més crítics, Núria Martínez i Nadia Colhado ha demostrat el seu caràcter per arreglar la situació però això no ha estat suficient contra un Cadí, menys talentós, però amb una rotació més llarga i molt més intens. Només ha servit per posar una mica d'emoció en els darrers instants.

A un minut del final del partit, l'Uni que havia arribat a perdre per quinze punts de diferència en diferents moments dels partits s'ha posat a només quatre punts, després d'un triple de Palau (83-79), però dos tirs lliures de Richaards i un de Kraker han assegurat la victòria pirinenca (86-81).

Per acabar-ho d'adobar, Keisha Hampton s'ha lesionat a la primera meitat i, tot i tornar a jugar després del descans, no ha pogut acabar el partit i no ha jugat ni un minut en el darrer quart. Una lesió de Hampton seria molt preocupant per a l'Uni que afrontaria el partit de dimecres contra el Gyor hongarès a l'Eurocup amb només set jugadores.