Avui, a les 5 de la tarda, el Municipal d'Olot acollirà el partit que enfrontarà l'equip garrotxí contra el líder de la categoria: l'Hèrcules. Serà un partit molt especial per a Carlos Martínez. El davanter herculà va estar tres temporades (2012-2015) defensant els colors de l'Olot, equip amb el qual va fer 52 gols en 114 partits. «Tinc el partit marcat al calendari perquè per a mi sempre és emocionant tornar a Olot», assegurava el barceloní a la prèvia.

El conjunt olotí suma tres partits consecutius sense guanyar després d'empatar a Ontinyent (0-0) la setmana passada i perdre al Municipal davant el Lleida (0-1) i a Son Malferit contra l'Atlètic Balears (1-0). El d'aquesta tarda no serà un partit fàcil per als de Garrido, ja que s'enfronten al líder de la categoria, però el tècnic olotí assegura que tant ell com els jugadors confien sumar tres punts davant els alacantins. «Si fem les coses bé durant els 95 minuts de partit i no perdem la concentració com ens ha passat altres vegades podem guanyar l'Hèrcules. Els jugadors creuen que poden aconseguir-ho i m'agrada veure que tenen aquesta actitud».

Aquesta tarda, els de Garrido tindran davant l'equip menys golejat de la categoria amb només 5 gols encaixats en 10 jornades. L'Hèrcules ha demostrat ser un equip molt fiable i segur en defensa, però malgrat ser els primers classificats del grup tercer de Segona B, s'han mostrat com un equip poc golejador. Els de Lluís Planagumà sumen només 10 gols a favor en els 10 partits disputats fins al moment, però són gols suficients com per a liderar la classificació. «Som conscients que és un rival gegant amb una dimensió molt gran, és líder perquè fa les coses molt bé. Sabem que serà molt difícil, però tenim opcions i n'estem convençuts. Són un equip molt sòlid i efectiu, costa molt superar-los en defensa i per això són líders», valora Garrido.

Per aquest partit, el tècnic valencià té la baixa de Jordi Masó per acumulació de targetes, mentre que José Martínez és dubte, una setmana més, per molèsties. Per cobrir la baixa de Masó, Garrido podria apostar per jugar amb Barnils a la seva posició o jugar sense pivot defensiu com ja va fer contra el Barça B (D), el Badalona (V) o el Lleida (D).