El Madrid va posar fi a una ratxa de cinc partits de Lliga sense guanyar després d'imposar-se al Valladolid (2-0) al Santiago Bernabéu, després d'un duel en què el brasiler Vinicius va aprofitar la confiança de Santiago Solari per desfer, amb el primer gol, l'embolic del conjunt blanc.

En una tarda freda al Bernabéu, el davanter del filial va emergir des de la banqueta per rescatar una victòria que se'ls resistia davant els castellans, que es van trobar amb el travesser en un parell d'ocasions i que a punt van estar de donar la sorpresa al coliseu blanc, que va castigar la inoperància dels seus futbolistes després de l'5-1 en el clàssic.

Benzema va estar a punt d'aprofitar al minut 3 una bona passada filtrat d'Asensio, però el seu xut va sortir fregant el pal de la porteria de Masip.

El Madrid tenia ocasions però no marcava. Llavors van ser successió d'ocasions visitants va desesperar al Bernabéu, on es van començar a escoltar els primers xiulets, que van pujar en intensitat quan el col·legiat va assenyalar el descans.

Així i tot, la segona meitat va començar amb tres ocasions seguides per als locals, inaugurades per una rematada de cap de Casemiro en el segon pal. Però lluny d'acovadir-se el Valladolid va buscar amb insistència la porteria blanca i es va trobar amb dos xuts al travesser en menys de deu minuts.

Va ser al minut 73 que Vinicius es va incorporar al terreny de joc. L'ariet brasiler qui, quan el temps es consumia, va desbordar a la defensa val·lisoletana i va posar una centrada que, després de tocar en Kiko Olivas, va quedar fora de l'abast Masip i es va colar al fons de la xarxa. La por madridista es va esvair quan un penal comès sobre Benezema va ser transformat Ramos, xiulat pel públic per les seves declaracions aquesta setmana, oferint la tranquil·litat als de Solari i castigant un Valladolid que va merèixer més.