Tercera victòria consecutiva del Sarrià que ahir va guanyar a la pista del Palautordera (21-27) i suma la seva cinquena victòria en el que portem de competició.

Va ser un partit còmode pel conjunt entrenat per Pere Coll, que a partir del 3-3 es va començar a distanciar en el marcador i en cap moment va anar per sota.

Els visitants van arribar a tenir un avantatge de set gols en determinats moments del partit. Mentrestant, els locals no feien símptomes d'apropar-se al marcador. Només van estar a dos gols en alguns moments de la segona meitat, però els gironins van saber controlar l'avantatge que tenien per acabar distanciant-se en els minuts finals i acabar guanyant de sis gols (21-27).

Dels visitants, només dos jugadors no van marcar, i Arnau va ser el màxim golejador del partit, amb 7 dianes, seguit per Lozano, amb 6.

Amb la victòria d'ahir el Sarrià es manté a la zona alta de la classificació amb un quàdruple empat entre els quatre primers classificats a cinc triomfs i dues derrotes.

La setmana que ve els de Pere Coll reben la visita del Poblenou, que, igual que el Sarrià, només ha encaixat dues derrotes, tot i que també ha sumat dos empats.