Demà al vespre, l'Spar Citylift Girona rep el Gyor hongarès en la tercera jornada de l'Eurocup i Èric Surís, tècnic de les gironines, té molts números d'encarar l'actual equip de la grega Artemis Spanou amb només set professionals. Keisha Hampton té una contractura a la cuixa des del partit de dissabte contra El Cadí i no va participar en cap dels dos entrenaments que van fer ahir la resta de les seves companyes. Encara que, sobre el paper, només sigui una sobrecàrrega i les proves que li van fer ahir al migdia no revelin una lesió més important, Keisha Hampton continua adolorida i la previsió és que avui tampoc s'entreni, cosa que deixa més que a l'aire la seva participació en el partit de demà. L'aler pivot de Filadèlfia es va lesionar a la Seu de manera fortuïta fent un mal gest en una jugada on la local Shereesa Richards li va a caure al damunt.

Amb la coneguda lesió de llarga durada de Bea Sánchez, la possible absència de Keisha Hampton deixaria Surís amb només set professionals i sols dues jugadores interiors (Nadia Colhado i Julia Reisingerova). Helena Oma tornaria a tenir molts minuts en la posició de quatre i, més enllà de la seva participació en els minuts finals dels partits, el tècnic hauria d'estudiar que les joves entressin més clarament a la rotació. En el cas del joc interior, serien les júniors Laia Moya i Fatou Cisse; mentre que la jugadora del GEiEG de Copa Catalunya i habitual en els entrenaments del primer equip, Aina Martín, és l'alternativa en el joc exterior.

Més enllà que sense ella la rotació, joves a banda, queda molt reduïda, el paper de Keisha Hampton ha estat important per a l'Uni en aquest inici de temporada. L'aler pivot ha demostrat que la lesió al genoll que li va impedir jugar tota la temporada passada està totalment oblidada. Abans del seu fluix partit de dissabte, 6 punts en 12 minuts abans de lesionar-se, Keisha Hampton era la màxima anotadora i la jugadora més valorada de la competició amb pugna amb la seva companya Shay Murpy. Ara, després del partit contra El Cadí, la posició de Hampton en el rànquing d'anotadores ha baixat una mica -ell fa 15,4 punts per partit mentre que Meya Tirera (València) i Shay Murphy arriben als 17-, però continua sent la segona jugadora més valorada de la competició només per darrere de la seva companya d'equip: 19 Murphy i 18,6 Hampton. Contra l'Al-Qázeres a Fontajau, Keisha Hampton va fer el seu millor partit fins ara - 24 punts i 11 rebots (35 de valoració)- aconseguint l'MVP de la jornada que ja havia protagonitzat en el partit contra el Sant Adrià, també a casa, amb 21 punts i 5 faltes rebudes (28 de valoració).