«Després de fer un mal partit contra el Cadí, l'equip està motivat i amb l'autoexigènica necessària per tornar a jugar a l'Eurocup», assegura Èric Surís que demà al vespre, 20.00, espera una bona resposta del seu eqiup contra el Gyor hongarès a Fontajau en la tercera jornada de l'Eurocup. Sense Bea Sánchez i amb Keisha Hampton amb una contractura a la cuixa, Suris haurà de tornar a exprémer les úniques set professionals que li queden.

«Esperem que es confirmi que la lesió de la Keisha (Hampton) no és greu i que demà ens pugui ajudar alguns minuts tot i que no ha entrenat ni ahir ni avui», ha explcat Surís que, amb la nord-americana minvada físicament, només té dues jugadores interiors (Colhado i Reisingerova) a banda del ja habitual recurs de jugar amb Helena Oma al «quatre» o de donar minuts a la júnior de Roses, Laia Moya.

«El Gyor és un equip fort físicament amb jugadores interiors molt versàtils que fan mal dins la zona començant per l'Arte (Spanou)», detalla Surís sobre un rival en el que destaca l'aler pivot grega que va jugar dues temporades a l'Uni.