Quatre dies més tard de la seva primera derrota a la lliga, dissabte a la pista del Cadí, l'Spar Citylift Girona ha recuperat part de la seva fiabilitat amb una victòria sobre el Gyor hongarès que li permet continuar invicte a l'Eurocup després de tres jornades (78-58). La bona defensa del segon quart, en el que les visitants només han pogut anotar dues cistelles en joc, han permès a l'equip d'Èric Surís trencar el partit (43-29, al descans) amb un paper destacat per a Helena Oma.

Després de la represa, l'Uni ha arribat per primer cop als vint punts de diferència (51-31, amb un triple de Shay Murphy) i el conjunt hongarès ha vist com el partit se li fés costa amunt tot i l'esforç de la grega Artemis Spanou (exjugadora de l'Uni durant durant dues temporades). Al final, 78-58 amb 13 de Keisha Hampton que no havia de jugar i ha acabat sent la segona màxima anotadora del partir rere Spanou (15).