Luis Enrique, seleccionador espanyol, recupera Jordi Alba per al decisiu partit contra Croàcia, al Zagreb el 15 de novembre, en el que Espanya es juga el seu pas a la fase final de la Lliga de les Nacions, en una convocatòria amb Mario Hermoso, Diego Llorente, Pablo Fornals, Brais Méndez com a novetats.

Jordi Alba torna quatre mesos després a la selecció espanyola i després de perdre's les dues primeres convocatòries de Luis Enrique Martínez com seleccionador.

És la gran notícia d'una llista de convocats amb molts canvis, les baixes per lesió de Dani Carvajal i Thiago Alcántara més els descarts de Nacho Fernández, Raúl Albiol, Marc Bartra, Marcos Alonso, Koke Resurrección i Paco Alcácer.

Luis Enrique presenta novetats com el retorn de Diego Llorente, que ja va estar citat per a la primera concentració malgrat estar lesionat, i aposta per premiar el rendiment de Mario Hermoso, més el salt a l'absoluta de Pablo Fornals i Brais Méndez.

Espanya es juga el pas a la fase final de la Lliga de les Nacions a Zagreb el 15 de novembre i tres dies després disputarà en Gran Canària un partit de caràcter amistós contra Bòsnia.

La llista de convocats la integren:

- Porters: David de Gea (Manchester United/ING), Kepa Arrizabalaga (Chelsea/ING), Pau López (Real Betis).

- Defenses: Sergio Ramos (Reial Madrid), Jonny Otto (Wolverhampton/ING), César Azpilicueta (Chelsea/ING), Mario Hermoso (Espanyol), Diego Llorente (Reial Societat), Íñigo Martínez (Athletic Club), Sergi Roberto, Jordi Alba (Barcelona) i José Luis Gayá (València).

- Mitjans: Sergio Busquets (Barcelona), Rodri Hernández, Saúl Ñíguez (Atlètic de Madrid), Pablo Fornals (Vila-real), Dani Ceballos, Isco Alarcón (Reial Madrid) i Brais Méndez (Celta de Vigo).

- Davanters: Marco Asensio (Reial Madrid), Álvaro Morata (Chelsea/ING), Suso Fernández (Milan/ITÀ), Iago Aspas (Celta) i Rodrigo Moreno (València).