Luis Enrique, seleccionador espanyol, recupera Jordi Alba per al decisiu partit contra Croàcia, a Zagreb el proper dijous 15 de novembre, en el que Espanya es juga el seu pas a la fase final de la Lliga de les Nacions, en una convocatòria amb Mario Hermoso, Diego Llorente, Pablo Fornals i Brais Méndez com a novetats.

Jordi Alba és la gran novetat d'una llista de convocats amb molts canvis, les baixes per lesió de Carvajal i Thiago, més els descarts de Nacho, Albiol, Bartra, Marcos Alonso, Koke i Paco Alcácer.

Porters: De Gea (Manchester United), Kepa (Chelsea), Pau López (Betis); Defenses: Ramos (Madrid), Jonny (Wolverhampton), Azpilicueta (Chelsea), Hermoso (Espanyol), Llorente (R. Societat), Íñigo Martínez (Athletic), Sergi Roberto, Alba (Barcelona) i Gayá (València). Migcampistes: Busquets (Barcelona), Rodri, Saúl Ñíguez (Atlètic), Fornals (Vila-real), Dani Ceballos, Isco Alarcón (Reial Madrid) i Brais Méndez (Celta); Davanters: Asensio (Madrid), Morata (Chelsea), Suso Fernández (Milan), Aspas (Celta) i Rodrigo (València).