El Peralada-Girona B ha empatat aquesta tarda davant l'Atlètic Llevant (2-2), en un partit amb final cruel on han mantingut la victòria fins al darrer minut. La decisió del col·legiat González González, assenyalant un penal a favor dels valencians en l'afegit, els ha enviat en orris l'oportunitat de sumar la segona victòria de la temporada.

Com ja és costum quan els de Chicho juguen de visitants, Pau Miguélez ha obert la llauna al minut 25 transformant una falta directa. L'alegria ha durat poca estona, però, perquè el filial del Llevant ha igualat el marcador amb un gol de Pascual. Podrien haver tingut una altra ocasió els rivals, però José Suárez els l'ha impedit aturant un penal abans del descans.

A la represa, Miguélez ha tornat a avançar als xampanyers també des dels onze metres. I, tot i que ja tenien la victòria a tocar, l'àrbitre ha indicat la pena màxima en l'afegit i aquesta vegada Suárez no ha pogut fer res per impedir el 2-2.

El juvenil Teo Quintero ha debutat amb el filial del Girona, després de recuperar-se d'una lesió.