El futbol pot arribar a ser realment cruel. Dur. El Peralada ahir va treure un emptat a última hora davant l´Atlètic Llevant (2-2), en un partit que ja tenien per fet i on els penals van ser protagonistes. El filial del Girona ja tenia la segona victòria del curs al sac, quan l´àrbitre va xiular una pena màxima al darrer minut. I José Suárez, que ja havia aturat un penal, no va poder impedir l´empat. Com ja és costum quan es juga lluny de casa, va brillar Miguélez. L´encarregat d´avançar als xampanyers en dues ocasions. També va destacar el debut de Teo, el juvenil que s´incorpora a l´equip després de superar una lesió.

Sense Valery, Yuya va adjudicar-se la titularitat de l´escalenc després de debutar la setmana passada. La seva adaptació no ha estat fàcil, però la confiança de Chicho ha sigut fonamental per veure´l als terrenys de joc. Només començar, el filial del Llevant va fer un toc d´atenció al Peralada amb un xut que va refusar Suárez. Els alt-empordanesos no van treure´s la mandra fins als deu minuts. Soni, més endollat que mai, va provar-ho amb una fuetada que va esquivar el porter Joan Ramos sense gaires complicacions. També Andzouana, enviant la pilota al lateral. Ja posats cent per cent al partit, Giorgi va intentar-ho des de la frontal. Res. Al travesser. Un minut després, Miguélez va tornar a comptar amb l´encert. El davanter va transformar una falta que millora la seva marca com a visitant. Tercer gol per avançar els de Chicho lluny de casa. L´alegria va durar poca estona però, perquè al minut 36 Pascual igualava el marcador 1-1 amb el llançament d´un còrner. I al 43, quan el col·legiat va xiular la pena màxima a favor dels locals. La sopresa per als valencians va arribar amb la gran actuació de Suárez. El porter va aturar el penal per aconseguir salvar el punt fins al descans. A la segona part, l´àrbitre va decidir concedir al Peralada el seu torn des dels onze metres. I aquesta vegada, el porter sí que va aconseguir-se superar . Miguélez va posar-se la capa d´heroi del partit marcant el segon gol des del punt de penal. La reacció de l´Atlètic Llevant va ser contundent. Viana va enviar un xut potent cap a Suárez, que va aturar-lo sense problemes. La desgràcia els va caure al 93, amb un altre penal que els locals no van desaprofitar.