L´Olot va recuperar el somriure ahir amb una sonada victòria al camp del líder que va posar fi a una ratxa de quatre partits sense marcar i, el més important, va donar tres punts d´or als de Raúl Garrido. Un gol a cada part de Pep Chavarría i Marc Mas, de penal a l´estil Panenka, va neutralitzar la qualitat dels jugadors del Vila-real B, que no van poder amb un Olot molt ben plantat al camp, solidari i d´allò més efectiu en atac. Un partit d´impacte que entra a la història del grans triomfs del club.

Els garrotxins van sortir valents a buscar ben aviat un gol que els donés confiança. Alfredo, amb un cacau de fora l´àrea i sobretot Marc Mas, de cap, a la sortida d´un córner, haurien pogut obrir el marcador. L´Olot trobaria el premi a la mitja hora quan Chavarría, des de l´esquerra, aprofitaria una centrada d´Alfredo que Mas va deixar passar per batre Fuoli.

L´Olot havia fet el més difícil. A còpia de valentia i desvergonyiment, s´havia avançat al camp del líder. Restava, però, el més difícil, mantenir l´avantatge i resistir una hora de joc. Els de Garrido van arribar al descans amb el 0-1 però només començar la represa Akale igualava el marcador. El gol va esperonar el filial groguet, que va perdonar el segon de la mà de Villa (m.55). Tot i això, l´Olot no es va ensorrar i va treure petroli d´una acció aïllada a l´àrea local en què l´àrbitre va xiular mans de Quintillà. Marc Mas va transformar el penal a l´estil Panenka. Ginard i el travesser evitarien l´empat en els minuts finals.