L'atleta de Banyoles Esther Guerrero representarà a Espanya en la prova de relleus mixtes en l'eurpeu de Cross que es disputarà el proper nou de desembre a Tilburgo, a Holanda.

La banyolina va aconseguir la classificació per l'europeu després d'acabar en segona posició en la competició de cross curt que es va disputar ahir en el circuit d'Atapuerca (Burgos).

Guerrero mirarà de revalidar la medalla aconseguida l'any passat en la prova curta que es va celebrar a Samorin (Eslovàquia). En la cursa de relleus, els espanyols van aconseguir ser tercers i fer-se amb la medalla de bronze.

L'atleta gironina ha recorregut la distància de 1.800 metres llisos amb un temps de 5'54'', quedant a tres segons de la guanyadora de la prova, Solange Pereira, que acompanyarà la banyolina a Tilburg. En tercera posició ha quedat Marta Pérez, a quatre segons de la banyolina.

Guerrero i Ordoñez competiran en l'europeu juntament amb Victor Ruíz i Saúl Ordoñez, que van ser els dos primers classifacats de la prova masculina. Els dos corredors s'han disputat la primera posició de la prova a l'esprint amb victòria final per Ruíz.

Per altra banda, en la prova llarga de 9 quilòmetres el gironí Adel Mechaal ha quedat en quinzena posició i ha fet el segon millor temps dels corredors espanyols.

En les pròximes dues curses de Sòria i Alcobendas els dos propers diumenges, la delegació espanyola acabarà d'escollir els seus representats per a l'europeu de Tilburg.