Victòria inmensa la que va aconseguir ahir el Quart a la seva vista davant l'Igualada (71-68). Un triomf de molt mèrit que fa que els gironins segueixin invictes com a locals i saltin fins a la primera posició del grup de la lliga EBA, passant per davant del rival d'ahir, que arribava invicte al partit.

No ho van tenir fàcil els homes de Carles Ribot, i és que un mal segon quart feia que els locals marxessin vuit punts per sota al descans (33-41). Però el Quart no es va donar per vençut i va capgirar el marcador en la segona meitat, gràcies a una bona defensa que va fer que els visitants només anotessin nou punts en l'últim parcial.

Els quartencs es posen líders amb un balanç de set victòries i una derrota, igual que l'Igualada.