L'Olot va fer-se gran a Vila-real. El conjunt entrenat per Raúl Garrido dissabte va guanyar a l'aleshores líder de Segona B -ara ho és l'Hèrcules- amb gols de Pep Chavarría i Marc Mas. No només van tombar el Vila-real B, sinó que van trencar la sequera de quatre partits sense guanyar. «S'ha vist un equip en majúscules. Som un club modèlic i em sento molt feliç per tanta gent», deia el tècnic. Doncs bé, a banda de la satisfacció d'aconseguir una victòria de prestigi, els olotins poden incrementar l'alegria amb la seva situació a la taula classificatòria. Els de la Garrotxa ocupen la desena posició amb 16 i es troben a només cinc punts del play-off.

Com l'Olot, hi ha set equips més que tenen a tocar la quarta posició marcada per l'Atlètic Balears amb 21 punts. Per sota hi ha el Sabadell i el Badalona, i la resta d'equips empatats a punts amb els garrotxins, que són l'Atlètic Llevant, els filials del Barça i l'Espanyol, el Cornellà i l'Ontinyent.

El Peralada va a poc a poc

L'equip de Chicho Pèlach es troba en una situació contraposada. Malgrat les bones sensacions que han deixat sobre el terreny de joc, el Peralada no acaba de sortir-se'n i va sumant a poc a poc. Set empats, quatre derrotes i només una victòria que el situen a tres punts de la permanència, amb 10 punts. Per això és tan important aconseguir tres punts sencers i no només sumar. Diumenge els xampanyers tenen l'oportunitat d'agafar oxigen i aprofitar el partit contra el València-Mestalla, amb 12 punts.