La temporada passada, Marc Cosme va ser un jugador molt important en la salvació de l'Olot. El valencià va arribar al mercat d'hivern procedent del Badalona, va disputar 18 partits amb els garrotxins, dels quals 12 van ser com a titular, i va fer dos gols. A quatre dies per l'inici d'aquest nou curs, el davanter de Faura va patir una lesió al rotulià. Malgrat que a la cinquena jornada, davant el València Mestalla a casa, tot semblava apuntar que Cosme entraria a una convocatòria per primera vegada aquesta temporada, el davanter es va lesionar el turmell en un xoc fortuït a l'entrenament previ al partit.

Finalment, Cosme no va estar disponible per jugar fins a la desena jornada de lliga, a Ontinyent, on va entrar els últims 10 minuts. Fa dues jornades va disputar-ne 21 contra l'Hèrcules al Municipal, mentre que aquest diumenge va jugar-ne 18 en la victòria de l'Olot davant del Vila-real B (1-2). «Fa un mes i mig que m'estic entrenant amb el grup i ara ja estic del tot recuperat. Em trobo fent la meva pretemporada particular i he d'agafar el mateix ritme que els companys», assegura el futbolista, que està molt content amb la confiança que li està mostrant Garrido des que ha tornat de la lesió. «He d'agrair-li a ell i a tot el cos tècnic la confiança que dipositen en mi. Vull recuperar a poc a poc la meva millor forma física per rendir al camp».

Aquest diumenge, l'Olot rebrà el Castelló, un dels històrics del futbol espanyol i on va jugar Marc Cosme entre la lliga 2009-10 i la 2013-14. El de Faura va arribar el 2009 al conjunt castellonenc per jugar al juvenil de Divisió d'Honor. L'any següent va formar part del filial del Castelló a Preferent, però a mitja temporada, amb 19 anys, el van pujar al primer equip, on va jugar fins al gener de 2014, quan va signar amb el Torre Levante. «Tinc molts bons records de Castelló. He passat moments difícils com el descens per impagaments (2010-11), però vaig fer molts amics i és l'equip on em vaig donar a conèixer com a jugador».

El Castelló ha estat 11 temporades a primera divisió i 37 a Segona. El Nou Castàlia té capacitat per a 15.500 espectadors i el club compta amb 12.000 socis. «És un club que per història mereix estar, com a mínim, a Segona A. Van baixar a Tercera per circumstàncies que no tenen res a veure amb el que passa al camp i els ha costat molt tornar a Segona B, però és un gran club que acabarà tirant endavant», valora Cosme. El Castelló visitarà l'Olot diumenge (16.30).

Triomf contra La Jonquera (2-1)

Precisament Cosme va ser protagonista de la remuntada de l'Olot en un amistós contra La Jonquera fent a l'inici de la segona part l'empat que igualava el 0-1 inicial de Miquel Juan. Ibra, del filial, a l'últim minut, va anotar el 2-1.