Els camins del Bàsquet Girona semblaven condemnats a trobar-se aquest estiu quan el pivot gironí de 38 anys no va continuar al Manresa, que acabava de tornar a pujar l'ACB, i el club de Marc Gasol assumia el repte de competir a LEB Plata amb el seu sènior. El mateix pivot dels Grizzlies va provar de convèncer Trias abans de marxar cap als Estats Units, però el gironí no es va acabar decidint. Ara, amb la temporada ja començada en totes les competicions, la gent del Bàsquet Girona ha tornat a la càrrega per aconseguir el «sí» definitiu d'un Jordi Trias que ha vist en directe els dos últims partits de l'equip de Quim Costa a Fontajau i manté una bona relació amb la gent que està al capdavant del club. Fonts del club de Marc Gasol descartaven ahir que la seva incorporació fos un fet, «no hi ha res signat», però tampoc negaven que el fitxatge es pugui acabar tancant en els propers dies.

De moment, encara sense Trias, el Bàsquet Girona jugarà diumenge a la pista del Villarobledo, on intentarà frenar una ratxa de tres derrotes consecutives contra l'Almansa, La Roda i l'Azuqueca. De moment, els gironins ocupen la setena posició del seu grup amb quatre victòries i quatre derrotes. Amb la possible incorporació de Trias, Quim Costa guanyaria una altra peça interior de molta experiència, a l'equip ja hi ha el també exBarça Alfons Alzamora, en un moment que segurament faria que el croat Leo Cizmic passés a jugar minuts de «tres» i no pas de «quatre», com ha estat fent fins ara.

Incorporar Jordi Trias al Bàsquet Girona sempre ha estat un dels objectius de Marc Gasol i, de fet, la temporada passada, amb el sènior a Lliga EBA, ja el va sondejar però llavors el pivot gironí va decidir seguir competint a més alt nivell fitxant pel Manresa, amb el qual va brillar molt a LEB OR, sent una de les peces claus per al retorn dels del Bagès a l'ACB.