El Bordils ha perdut aquest migdia a la pista del Barça B en un derbi de la Divisió de Plata d'handbol marcat pels 19 gols que l'equip local ha aconseguit a la primera part, per anar-se'n al descans 19-13. El partit ha començat amb un parcial inicial de 3-0 pels locals que ha obligat Sergi Catarain a demanar temps mort. Les coses s'han arreglat perquè els gironins s'han posat a un (7-6, min. 14), tot i que ràpidament els barcelonins han tornat a agafar avantatge per marxar al descans amb el partit força encarrilat. A la segona part els visitants, amb gols de Masmiquel i Vilanova, s'han acostat només de començar (19-15), però el Barça ha tornat a marxar (27-20, min. 12). L'equip de Catarain s'ha vist sempre per darrere, tot i que no ha abaixat mai els braços i amb gols de Reixach, David Mach i Esteve Ferrer s'ha posat a només dos de distància (28-26) al minut 18. La remuntada s'ha quedat en intent perquè els joves jugadors del filial blaugrana han tornat a prémer l'accelerador per guanyar 34-27.