El Figueres ha caigut aquest migdia al Camp de l'Energia del Sants per 2-1, en un partit marcat per l'encert del jugador local Navarro, autor dels dos gols barcelonins, un en cada part (min. 28 i 61). Amb el 2-0 en contra els empordanesos no s'han rendit i el 2-1 d'Álvaro rematant de cap a la sortida d'un còrner els ha posat dins del partit. Han sigut els millors moments de la Unió, que ha tingut l'empat en ocasions de Canal i Ferrón. A cinc minuts del final, amb el Figueres buscant la igualada, Aroca ha evitat el 3-1 en una nova acció de perill de Navarro. La Unió ha buscat la igualada fins el darrer sospir dels quatre minuts d'afegit que ha concedit l'àrbitre, sense aconseguir moure el marcador.