La Unió Esportiva Olot va sumar un punt més després d'empatar 1 a 1 a casa davant el Castelló, penúltim classificat del grup malgrat tenir una de les plantilles més competitives i experimentades de la categoria. Sota la pluja i amb el camp enfangat, a 2/4 de 5 de la tarda va començar a rodar la pilota al Municipal d'Olot, tot i que l'esfèrica va recórrer més metres per aire que per terra degut a l'estat del terreny de joc. Ambdós equips van ser ràpidament conscients que era inviable fer conduccions amb pilota i encadenar més de dues passades rases i van optar per jugar directe amb desplaçaments en llarg buscant l'esquena de la defensa rival o intentant generar segones jugades.

D'aquesta manera va arribar el primer gol del partit. Van ser els castellonencs els que es van avançar en el marcador gràcies a un gol de Kilian, que va aprofitar una deixada d'Hicham amb el cap, després d'un desplaçament en llarg de Verdú, per enfonsar la pilota al fons de la xarxa amb un xut potent des de la frontal de l'àrea. L'Olot, acostumat a realitzar un joc posicional i de toc i a dominar el matx a través de la possessió de l'esfèrica, va haver de renunciar al seu estil per jugar més directe buscant Marc Mas, Cosme i Barnils, que malgrat ser pivot defensiu va ser el tercer home en atac per aprofitar el seu bon joc aeri. Els atacants olotins van haver de disputar un duel aeri rere l'altre contra Satrústegui i Castells, que va realitzar un molt bon partit com a central malgrat no ser la seva posició natural. Després de diverses arribades a l'àrea castellonenca, va ser al minut 20 de la primera meitat quan Blázquez va fer bona una centrada rasa de Marc Mas per fer l'1 a 1 amb un xut potent dins l'àrea rival.

A partir del descans, la intensitat de la pluja va anar en augment i el terreny de joc era cada vegada més impracticable. La primera ocasió dels segons 45 minuts no va arribar fins al minut 66, quan després de diversos refusos dins l'àrea defensada pel Castelló, Guzmán no va aconseguir rematar un rebuig, que el va permetre quedar-se sol amb la porteria rival buida.Durant l'últim quart d'hora, el conjunt olotí es va convertir en el clar dominant del partit, mentre que els castellonencs sobrevivien gràcies a la gran actuació dels seus centrals. Al minut 80 Alfredo va tenir una ocasió molt clara per fer el 2 a 1, però Álvaro ho va evitar amb una gran intervenció. Dos minuts després, va ser Theo qui va donar un ensurt als garrotxins amb un xut dins l'àrea que va aturar Ginard amb una mà prodigiosa.

Finalment, l'1 a 1 va ser el resultat final d'un partit molt condicionat per l'estat de la gespa del Municipal, inundat d'aigua per la intensa pluja que va caure durant tot el dia a La Garrotxa.