El porter del Celta, Pau López, es va afegir ahir a Conrad Portas, Pere Solé, Josep Puig «Curta», José Parra, Martí Vergés, Miquel Soler, Delfí Geli i Gerard Deulofeu en la llista de futbolistes gironins que han debutat amb la selecció espanyola. Pau López va jugar el darer quart d'hora d'un amistós contra Bòsnia que Espanya va resoldre ahir a Las Palmas, gràcies al gol d'un altre debutant: Brais Méndez (1-0).

Amb l'esperança fallida de veure empatar a Anglaterra i Croàcia a Wembley i el triomf final dels anglesos que va deixar Espanya sense Final Four de la nova Lliga de Nacions, el quadre de Luis Enrique va passar sense pena ni glòria per l'últim test internacional fins al març. Amb una àmplia llista de futuribles de la selecció, un problema creixent de gol, sense encert Morata i ni ocasions Rodrigo, Espanya va tancar un any de desastre mundial a Rússia, amb vistes ara a recuperar la glòria a l'Eurocopa 2020. Luis Enrique va complir amb el que avisava en la prèvia de repartir minuts, i així van arribar els debuts de Pau López i Brais. El gallec es va reivindicar en 20 minuts fent el gol que va donar el triomf a Espanya.