El Sarrià va imposar-se ahir al Sant Cugat (30-22) i continua amb la bona ratxa de victòries. Els homes de Pere Coll van portar la batuta del partit, situant-se sempre per damunt del marcador. Van arribar al descans amb una diferència de quatre gols (13-9), que va veure's lleugerament incrementada en la segona part. Fins al punt d'acabar resolent el partit amb un 30-22 final.

Pere Arnau va prendre la iniciativa obrint el marcador a favor del Sarrià al primer minut de joc. Va respondre immediatament el Sant Cugat, però va topar amb la inspiració de Guillem Lozano -màxim anotador amb vuit gols- que li va clavar quatre dianes seguides. Una efectivitat que va impedir als rivals tenir cap opció per guanyar. Com a mínim, anaven tres gols per sota. Així doncs, el Sarrià va arribar a la mitja part amb el marcador 13-9.

A la represa, Pere Arnau va seguir el mateix guió i, a diferència del primer temps, va seguir-lo Guillem Torres. Cada vegada més còmode sobre la pista, els gironins van anar ampliant l'avantatge sense deixar gairebé opcions al Sant Cugat, que amb prou feines va aconseguir sumar. Protagonitzant quasi un monòleg, els homes de Coll van tancar el partit amb dotze gols d'avantatge.