Diumenge va ser un dia rodó per al Sarrià. A la pista, l'equip de Pere Coll va sumar la cinquena victòria seguida, contra el Sant Cugat, i segueix coliderant la Primera Nacional amb 14 punts, els mateixos que el Sant Quirze i La Roca; a la grada, mentrestant, hi va haver ambient de gala precisament el dia que el club estrenava un nou himne, elaborat per un grup de músics vinculats al Sarrià i al municipi. «La lletra, els arranjaments i la musicalització han estat obra seva de manera desinteressada i els estem molt agraïts per la seva col·laboració, que ens ajuda a eixamplar la força i el patrimoni de l'entitat», subratllava ahir el vicepresident, Jordi Paretas.

Tot va començar quan aquest grup de músics, tots ells jugadors, exjugadors, socis i/o simpatitzants, van descobrir un antic himne del Sarrià de fa més de 40 anys, únicament instrumental, del qual en van recuperar una partitura. També en van detectar un altre de fa 20 anys, creat per Àngel Daban, a partir d'una antiga gravació. Amb aquests dos elements van ser capaços de crear una composició totalment nova, que va estrenar-se diumenge, en directe, durant el descans del partit de lliga, al pavelló del club. Paretas explica que «la idea era tenir un himne oficial i que tothom se'l senti seu».

Darrere del projecte hi ha quatre músics de l'Orquestra Maribel (Jaume Casals, Ricard Humet, Josep Aymerich i Pau Cullell) a banda de Carles Gumà, Joni Ripoll, Andreu Illa i Tomàs Cullell. «Som la Unió Esportiva Sarrià, som l'orgull d'un poble que es fa estimar/ gaudim de l'handbol, plogui, nevi o faci sol/ sempre a punt per sortir, jugar i guanyar», es pot escoltar en les primeres estrofes d'aquesta nova melodia, impulsada per la junta directiva. El Sarrià va repartir la lletra del nou himne entre tots els equips de la base, que diumenge van fer de cor improvisat des de la grada durant la presentació.

Bona temporada

La música del nou himne engresca encara més una temporada que ha començat molt bé per al Sarrià, esportivament parlant. El primer equip, que s'ha proposat arribar a Plata a mitjà termini, va tercer, amb els mateixos punts que el líder, el Sant Quirze, després d'encadenar cinc triomfs consecutius. La sobtada marxa de la banqueta de Josep Espar a l'estiu, rellevat finalment per Pere Coll, no ha acabat passant factura i el bloc, després de nou jornades, ja ha presentat candidatura a lluitar amb els millors de la categoria.

Aquest cap de setmana els gironins visiten la pista de la Salle Montcada i tot seguit rebran a casa el Granollers B. Des de principi de temporada el Sarrià només ha cedit dues derrotes i ara mateix duu la millor ratxa de triomfs de la categoria.