Ja són 11 partits els que acumula Lluís Aspar a Segona B: sis aquesta temporada i cinc el curs passat. El jove defensa de 18 anys encadena cinc partits consecutius com a titular en el conjunt olotí i està encantat de continuar sumant experiència a la categoria de bronze del futbol espanyol. «Tinc l'experiència de l'any passat i no estic vivint això per primera vegada. Això em dona més tranquil·litat. Controlo factors que el curs passat se m'escapaven per novell però estic aprenent dels companys», assegura Aspar, que està aprenent d'altres defenses experimentats com Alan Baró, José, Carles Mas o Barnils. «És una sort tenir-los a l'equip i aprendre d'ells. Tots quatre han jugat a Segona A i tenen molt per ensenyar-me», afegeix.

Aspar va debutar a Segona B la temporada passada de la mà de Martin Posse contra el Cornellà, a casa, en la dotzena jornada de lliga. «El cap de setmana anterior vaig viatjar a Alcoi amb l'equip, no vaig jugar i en el viatge de tornada Posse em va dir que no jugués gaires minuts amb el juvenil aquell cap de setmana perquè entre setmana potser tindria l'oportunitat de jugar», explica el de Molló, que després de tornar d'Alcoi va anar a disputar un partit amb el juvenil. Al minut 10 del matx va rebre una targeta groga. «Li vaig dir a l'entrenador que no volia jugar més perquè tenia por de veure la vermella i no poder debutar amb el primer equip». Aquell dimecres, l'Olot rebia el Cornellà i Martin Posse va decidir donar l'oportunitat a Aspar d'estar a l'onze inicial. «Estava molt nerviós però crec que ho vaig fer bé. És un honor debutar amb el primer equip i l'únic aspecte negatiu va ser el resultat final (1-3)».

En aquest curs, Aspar ha jugat el seu primer partit a la setena jornada, a casa, davant el Badalona, partit en el qual el conjunt olotí va guanyar 4 a 0. La següent jornada no va jugar a Son Malferit davant l'Atlètic Balears però en el següent partit a casa, contra el Lleida, va tornar a ser titular. Des de llavors ha jugat els 90 minuts en tots els partits. «És molt relatiu això d'establir-se al primer equip. Ara estic jugant però per una lesió o per baixar el rendiment puc deixar de jugar en qualsevol moment. He d'agrair a l'entrenador que m'estigui donant tanta confiança», valora el jugador ripollès.

L'interès del Cornellà

Des del seu debut a Segona B el curs passat, el jove jugador de l'Olot no ha passat desapercebut a les secretaries tècniques d'altres clubs. «Aquest estiu va venir el Cornellà i em va oferir jugar al seu Juvenil de Divisió d'Honor, però jo estava content a l'Olot, havia acordat alternar juvenil i primer equip i no vaig voler marxar». Aspar té clar quin és el seu objectiu esportiu i on vol estar per complir-lo. «Vull dur l'Olot el més amunt possible. Tenim una gran plantilla i podem fer coses maques. La Segona Divisió B és complicada però som una família, és un gran club per créixer i seria genial arribar el més amunt possible plegats», afirma el jugador mollonenc. El polivalent defensa considera que «l'Olot està fent una molt bona feina amb els joves i això fa que el club tingui un gran futur per davant».