El poc públic que aquesta tarda ha assistit al Municipal de Santa Eulàlia des Riu no ha celebrat cap gol, en l'empat (0-0) entre l'equip local i el Llagostera. Un bon resultat per als blaugranes, que agafen un lleuger avantatge en la primera ronda de la Copa Federació després d'un matx bastant igualat, amb alguna ocasió per a cada bàndol.

Titulars habituals com Marcos, Viale, Amantini, Pitu, Gil Muntadas i Èric Jiménez quedaven fora d'una convocatòria amb presència dels menys habituals. Tots ells han tingut avui minuts, com també alguns jugadors del filial. Un cacau de Moussa i una rematada de Marc Medina al primer temps, i un parell de xuts de Maynau i Sergi Arimany a la represa han estat les oportunitats més clares del Llagostera, que ho deixa tot per a la tornada.

Santa Eulàlia: Torres, Raúl Gómez (Cristeto, min. 58), Piñol, Borja, Piscu, De Val, Fran, David, Soldat (Pipo, min. 73), Nacho i Lluna.

UE Llagostera: Dani Pérez, Aimar, Toni Cunill, Cobos, Bigas, Maik Molist, Mario (Crespo, min. 63), Moussa (Maynau, min. 46), Ousmane (Monsif, min. 80), Marc Medina i Arimany.

Àrbitre: Manuel Martínez Campillos.

Estadi: Municipal de Santa Eulàlia des Riu.