Victòria d'ofici. L'Spar Citylift Girona ha començat el dens tram de la temporada que l'ha de portar a jugar 10 partits abans de final d'any guanyant a l'històric pavelló Mendizorrotza de Vitòria on l'Araski, tot i ser netament infeiror sobretot prop de cistella, no ha perdut mai la cara al partit.

Al final, 56-84 favorable a l'Spar Citylift que continua amb una sola derrota i s'ha quedat al País Basc perquè dimecres té un important compromís a l'Eurocup a la pista del Gernika.

El partit s'ha anat debatent sempre entre si l'Uni, el millor equip, marxava definitivament en el marcador; o l'Araski, el més voluntariós, aconseguia seguir surant. Això, fins al darre quart quan tres triples consecutius de les gironines, dos de Buch i un Murphy, han acabat amb la resistència basca: 53-71.

Allà, l'Araski va dir prou i el resultat final va ser un contundent 56-84. Keisha Hampton ha estat la màxim anotadora del partit amb 20 punts, 18 a la primera meitat, i jugadores com Reisingerova, Núria Martínez, Murphy i Buch també han brillat avui a Vitòria.