Nan Oliveras i Marina Guerrero no han deixat lloc a la sorpresa al 21è Cros Ciutat de Girona, i s'han emportat la victòria en categoria sènior masculina i femenina. La prova, inclosa al Circuit Gironí de Cros i puntuable pel Gran Premi Català de Cros de la Federació Catalana d'Atletisme, ha reunit prop d'un miler de participants repartits entre veterans, absoluts, promeses, formació i els més petits. El Parc de les Ribes de Ter vha tornat a ser l'escenari d'una competició que aquest any ha exigit el màxim esforç als corredors, ja que les pluges de les darreres setmanes han deixat el terreny pesat i el vent hi ha afegit més dificultat.

La jornadaha arrencat amb les curses puntuables pel Gran Premi Català de Cros, el que ha convocat corredors arribats des de diversos punts de Catalunya, inclosos Tarragona i Lleida. Tot plegat ha provocat que augmentés el nivell i la igualtat de les curses, que en molts casos ha acabat decidint-se a l'esprint final.

Menys emoció han tingut les dues proves absolutes, on Nan Oliveras [New Balance Team] i Marina Guerrero [CA Manresa] han guanyat amb autoritat. Carlos Izquierdo [Banatierra Atletismo] i Rodrigo Torres [Independent] han acompanyat a l'olotí al podi, mentre que Irene Bonafonte [Ria Ferrol Arenal] i Elena Fonolleras [CA Santa Cristina] han completat les tres primeres posicions de la classificació femenina. La categoria promesa també ha tingut dos atletes destacats que han guanyat amb solvència. Boubacar Sabaly [CA Lloret-La Selva] i Irene Batlle [Lleida UA] no han donat opció als seus perseguidors, i han pujat al primer calaix del podi.

El moment més especial de la jornada ha arribat just abans de l'entrega de premis, quan els més petits han participat en les diferents curses infantils. La propera cita del Circuit Gironí de Cros serà el pròxim diumenge 2 de desembre en el Cros de Salt.