Oriol Verdés va debutar ahir a la banqueta del Salt per mirar de capgirar la dinàmica negativa de l'equip, però l'equip gironí va tornar a ensopegar. Va ser davant un rival directe per aconseguir la permanència com el Cornellà (83-75), que abans del partit portava una victòria més que els verd-i-negres. Amb la d'ahir ja són nou les jornades que acumula el conjunt saltenc sense conèixer el triomf.

El Salt va començar el partit molt concentrat i va arribar al descans amb un avantatge de cinc punts al marcador (41-46). Però un mal tercer parcial, en què els visitants només van anotar vuit punts, va condemnar els verd-i-negres (61-54), que tot i així no es van rendir i van arribar als instants finals amb opcions.

Verdés va declarar estar content amb l'actitud de l'equip perquè «hem tingut la capacitat de reaccionar quan anàvem 10 per sota en el tercer quart». També estava satisfet perquè l'equip «ha competit fins al final i hem arribat a l'últim minut amb opcions de poder guanyar, però no ha pogut ser». El tècnic del conjunt saltenc també va lamentar la nova lesió de Sabatés, que en el tercer quart es va ressentir dels problemes que havia tingut setmanes abans.

Verdés debutarà la setmana que ve a casa davant el Salou, un rival també de la zona baixa de la classificació. Un nou duel clau per al Salt per mirar de capgirar la dinàmica negativa de resultats.