Una bona jugada, de cinc pura, de Julia Reisingerova fent-se forta d'esquena a cistella posava el 51-73 en el marcador a manca de poc més de quatre minuts per acabar el partit. Era la primera vegada que l'Spar Citylift Girona trencava la barrera dels vint punts de diferència i la constatació que l'ofici, i el talent, de l'Uni havia acabat amb la resistència de l'Araski obrint la porta que l'equip entrenat per Èric Surís sumés la primera victòria en l'inici d'aquest dens tram de calendari que el portarà a jugar nou partits més abans d'acabar l'any. Al final, 56-84 amb un Araski que, veient-se impotent, va abaixar els braços davant el ruixat que li va caure en el darrer quart (10-25 de parcial).

Els que llegeixin aquest matí el diari i vegin els 28 punts de diferència finals sense saber res més del partit tindran la primera, i equivocada, impressió que l'Spar City va tenir un partit fàcil ahir a Mendizorrotza. I no va ser així, almenys fins als darrers minuts. L'Uni va guanyar per ofici. Gràcies a l'experiència dels equips que, sabent que són superiors, saben esperar el moment per acabar d'executar un rival que, d'entrada, no posa les coses fàcils amb una defensa molt tancada i jugadores de cert talent com Edwards i Van den Adel en atac.

El partit es va anar debatent sempre entre si l'Uni, el millor equip, marxava definitivament en el marcador; o l'Araski, el més voluntariós, aconseguia seguir surant. Els moments en els quals l'Uni han pogut trencar el partit han sovintejat. El primer quart havia acabat amb el primer avantatge significatiu de les gironines, 19-24 després de sis punts seguits de Hampton, i el segon va començar amb quatre punts de fantasia de Rosó Buch i una cistella d'una encertada Reisengerova. Un 19-30 que, però, no va ser suficient per acabar amb la competitivitat de l'Araski, que es va tornar a enganxar el partit. Això, almenys fins ben entrat el darrer quart quan tres triples consecutius de les gironines, dos de Buch i un Murphy, varen acabar amb la resistència basca: 53-71. Allà, l'Araski va dir prou i el resultat final va ser un contundent 56-84 i amb l'Uni pensant ja en el partit de dimecres contra el Gernika a l'Eurocup.