El Peralada es va fer gran ahir a Badalona en obtenir la segona victòria de la temporada, també fora de casa, com l'aconseguida a Terol, per seguir creixent com a equip i acostar-se cada cop més als llocs de permanència. Les victòries de l'Ebro i el Castelló deixen els empordanesos cuers, amb 13 punts, els mateixos que el Mestalla i els orelluts, però el més important és que la salvació que marca el conjunt aragonès és a només dos (15). Ahir els de Chicho van firmar una bona primera part, controlant la pilota i aprofitant el seu domini per avançar-se abans del descans amb un gol de cap de Iago López. A la represa el Peralada va patir més davant d'un rival que va créixer buscant el gol, tot i no trobar-lo. La por de perdre, a la qual es referia Chicho als vestidors, possiblement va ajudar que l'equip gironí fes un pas enrere de manera involuntària, tot i que la defensa i el porter Suárez van resoldre tot el perill generat bàsicament per l'exdavant del Llagostera Natalio.

El gol del Peralada va arribar poc abans del descans, quan Iago López va rematar impecablement de cap una centrada de Giorgi. Morales no va poder fer res per evitar el o-1, que en un partit de poques ocasions premiava qui més bons arguments estava presentant sobre la gespa. Abans l'àrbitre havia anul·lat un gol a Chaco per fora de joc. A la segona part el col·legiat també va invalidar una altra diana al Badalona, en aquest cas per posició antirreglamentària de Natalio.

Els locals van anar per l'empat amb tot i en el tram final Iago López va tenir la sentència però la pilota no va entrar. Al final el Peralada va poder celebrar una gran victòria que li permet demostrar una progressió que no s'atura.