El Quart ha començat com un coet aquest curs de la Lliga EBA. Dels 10 partits que ha disputat, només n'ha perdut un, continua invicte a casa seva i és líder en solitari. Ahir, l'equip entrenat per Carles Ribot no va tenir un partit fàcil davant el Castellbisbal, un equip de la zona baixa, però al final es van acabar imposant per nou punts de diferència (73-64).

Els primers dos quarts van ser molt igualats, prova d'això és que al descans s'hi va arribar amb un ajustat 38-35. Però els locals van obrir forat en el tercer parcial i van trencar el partit per anar 13 punts per sobre (57-44), cosa que els donava un marge per afrontar els últims 10 minuts.

L'últim parcial va tornar a ser força igualat, però els locals ja n'havien fet prou abans per aconseguir la victòria per nou punts de diferència (73-64).

De totes maneres, en el conjunt quartenc els punts van estar molt repartits. En canvi, els visitants només trobaven solucions en Aleix Camprubí, que va acabar amb 15 punts, i Mañes, que en va anotar 25.

Cal destacar el domini del conjunt local en el rebot. En va aconseguir 44, 17 d'ells ofensius, per tan sols 29 dels rivals. Edu Jiménez va ser el millor jugador del seu equip, amb 17 punts, 3 rebots i dues assistències.

La setmana que ve el Quart té un partit dur a la pista del Tarragona, segon classificat i que fa tres partits que guanya. De ben segur que els de Ribot voldran continuar amb la ratxa i celebrar la seva sisena victòria consecutiva.