30 de novembre de 2018
30.11.2018

La Federació oferirà partits de Primera Catalana en directe a travès del web

30.11.2018 | 01:09

La Federació Catalana de Futbol (FCF) oferirà a partir del pròxim cap de setmana quatre partits mensuals de la Primera Catalana per streaming (vídeo en directe per internet), a través del projecte FCF TV amb l'objectiu d'impulsar el futbol aficionat català. Els partits podran seguir-se a la pàgina web de la FCF (ww.fcf.cat). Cada mes s'oferiran dos partits del grup 1, en què hi competeixen set equips gironins (Girona C, Palamós, Lloret, Llagostera B, Farners, La Jonquera i Banyoles), i dos més del grup 2. La iniciativa s'obrirà amb la retransmissió del partit entre el Vilassar de Mar i el Palamós (2 de desembre, 12.00 hores) i està previst també el que jugaran el Muntanyesa contra el Mollerussa (16 desembre, 12.00 hores).

Per a les retransmissions de la Primera Catalana, equivalent a una cinquena categoria nacional, s'utilitzaran dues càmeres de televisió i els partits seran comentats pels periodistes esportius Carles Baldellou i Sergi Mas.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga


Buscador de deportes